KIERMASZ WIELKANOCNY

Święta Wielkiej Nocy już się zbliżają!
Pozwól sobie na chwilę relaksu, spędź święta z rodziną i zamów tradycyjne, polskie specjalności Szefa Kuchni na swój świąteczny stół.

DANIA NA ZIMNO

Plastry z indyka z sosem z tuńczyka 200g

28 PLN

Konserwa z kaczki w słoiczku 200g

30 PLN

Chutney z czerwonej cebuli w słoiczku 200g

20 PLN

Pieczony rostbef (w plastrach) 200g 

49 PLN

Śledź w curry 200g

24 PLN

Śledź w pikantnej sałatce 200g

24 PLN

Chrzan z jajkiem 200g

6 PLN

Ćwikła z chrzanem 200g

18 PLN

Sałatka jarzynowa tradycyjna 200g

12 PLN

Sałatka z buraczków i papryki z majonezem 200g

15 PLN

ZUPY

Barszcz biały z kiełbasą białą 500ml 

24 PLN

Krem z pieczonych pomidorów z grzankami 500ml 

20 PLN

DANIA NA CIEPŁO I DODATKI

Policzki wieprzowe w ciemnym sosie
(1 porcja około 150g) 

35 PLN

Kulebiak z ciasta francuskiego z białą kiełbasą i kapustą kiszoną
(1 porcja około 150g)

25 PLN

Pieczeń wieprzowa z jajkiem i sos chrzanowy
(1 porcja około 150g)

30 PLN

Łosoś pieczony z sosem paprykowym
(1 porcja około 150g)

45 PLN

Kluski śląskie 100g

8 PLN

Buraczki zasmażane 100g 

8 PLN

Zapiekanka ziemniaczana z kaszanką 100g 

9 PLN

CIASTA

Babka drożdżowa 500-700g (1 sztuka)

36 PLN

Keks 500g   

35 PLN

Sernik 500g

34 PLN

Brownie karmelowe 500g 

39 PLN

Zamówienia przyjmujemy od 6 marca 2024 do  20 marca 2024   22 marca 2024 włącznie.

Odbiór zamówień w Hotelu Galaxy (Lobby Bar) w dniach 27-29 marca 2024 w godzinach 12:00 – 22:00.

KONTAKT:
Telefon: +48 12 342 81 42
E-mail: restauracja@galaxyhotel.pl