KIERMASZ WIELKANOCNY

Święta Wielkanocne już się zbliżają!
Pozwól sobie na chwilę odpoczynku, spędź święta z rodziną i zamów tradycyjne, polskie specjalności Szefa Kuchni na swój świąteczny stół.

ZIMNE DANIA

Pasztet wieprzowy ze słoniną 200g

36 PLN

Galaretka drobiowa z jajkiem 200g

20 PLN

Gravlax z łososia w buraczkach 200g

46 PLN

Pieczony rostbef z sosem musztardowym 200g 

55 PLN

Śledź w pikantnej sałatce 200g

25 PLN

Chrzan z jajkiem 200g

8 PLN

Ćwikła z chrzanem 200g

20 PLN

Sałatka jarzynowa tradycyjna 200g

14 PLN

Chutney z gruszki na pikantno 200g

6 PLN

ZUPY

Zupa chrzanowa z jajkiem i białą kiełbasą 500ml 

24 PLN

Krem z białych warzyw i grzankami 500ml 

20 PLN

CIEPŁE DANIA I DODATKI

Schab pieczony z morelą (1 porcja około 150g) 1por.

30 PLN

Gulasz drobiowy z warzywami
(1 porcja około 150g) 1por.

25 PLN

Pieczeń wieprzowa z jajkiem i sos chrzanowy
(1 porcja około 150g)

30 PLN

Łosoś pieczony z sosem paprykowym
(1 porcja około 150g)

45 PLN

Kluski serowe 100g

10 PLN

Buraczki zasmażane 100g 

9 PLN

Zapiekanka ziemniaczana 100g 

9 PLN

CIASTA

MINIMALNE ZAMÓWIENIE 500G / 1 SZTUKA

Babka drożdżowa 500-700g (1 sztuka)

38 PLN

Keks 500 – 700g

35 PLN

Sernik 500g

35 PLN

Brownie karmelowe 500g 

39 PLN

Zamówienia przyjmujemy od 1 kwietnia 2025 do 13 kwietnia 2025 włącznie.

Odbiór zamówień w Hotelu Galaxy (Lobby Bar) w dniach 18-19 kwietnia 2025 w godzinach 12:00 – 22:00.

KONTAKT:
Telefon: +48 12 342 81 42
E-mail: restauracja@galaxyhotel.pl